LEEF BIJ JE HART

Graag stel ik mij zelf even aan u voor ik ben Heidi de Krom. Woonachtig in Sint Willebrord. Na ruim 12 jaar gewerkt te hebben in de zorg als verzorgende IG is daarnaast Ook mijn interesse in de Alternatieve geneeskunde ontstaan.

Deze oosterse benadering is namelijk veel omvattend acupunctuur, cupping, kruiden en voeding maken er deel van uit. De aanpak spreekt mij enorm aan omdat er wordt gekeken naar de totale mens lichaam en geest zijn een. Na het volgen van een driejarige HBO opleiding aan de Total Health Academie in Breda afgestudeerd als acupuncturist. In deze opleiding het cuppen geleerd en extra bijscholing hiervoor gevolgd.

Vanaf dit jaar momenteel gestart met de opleiding Chin Herbs (nederlandse kruiden) Om in de toekomst mijn behandeling nog meer kan af stemmen met eventueel de juiste kruiden voor u. Daarnaast volg ik de opleiding Medische basiskennis zodat als ik deze afgesloten heb er een stuk van het consult vergoed wordt door de zorgverzekeraar.

Over mij

Mijn praktijk is aangesloten bij een beroepsvereniging het VBAG ( Vereniging ter bevordering van Alternatieve Geneeswijze). Hiervoor volg ik elk jaar bijscholingen om mezelf te blijven ontwikkelen!

Deze klachten los ik graag voor u op!

o.a.

PERSOONLIJK CONTACT

Volg mij op instagram!

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de praktijk.