CUPPING

Intake

Tijdens de intake kijken we samen waar uw klachten zitten en wat voor behandelplan het beste bij u past. Daarnaast pas ik de polsdiagnostiek toe. Hierbij wordt de pols gevoelt er wordt niet alleen gekeken naar de snelheid maar vooral naar de kwaliteit van de pols. De positie van de polsslag is van belang en vooral hoe oppervlakkig of diep deze voelbaar is. De polspositie vertelt ons iets over de energie of ook wel Qi genoemd in het lichaam.

Behandeling

Doormiddel van cupping ontstaat er een betere doorbloeding en lymfe circulatie op de plaats waar deze gezet worden. Dit gebeurt door cups van glas of plastic op de huid te plaatsen en in de cup vacuüm te creëren. De cups blijven ongeveer 25 minuten staan.

Na de behandeling kan er verkleuring van de huid ontstaan waar de cup heeft gestaan deze verdwijnen gevarieerd van een aantal dagen/weken. De behandeling is geheel pijnloos en wordt als een weldaad ervaren ook preventief te gebruiken. Na de cupping is het belangrijk voldoende water te drinken om de afvalstoffen af te voeren. De plaats dat gecupt is warm te houden oppassen met wind en airco de eerste twee dagen. Geen blootstelling aan zonlicht zolang er verkleuring is. U krijgt het nazorg advies op papier mee naar huis.

U mag de cuppingbehandeling niet ondergaan als:

Voor een afspraak of meer informatie neem dan contact met mij op. Dit kan telefonisch of via Whatsapp: 06-28070686

 

Werktijden:

 

Dinsdag
09:30 uur tot 15:00 uur
19:00 uur tot 22:00 uur

Donderdag
09:30 uur tot 15:00 uur
19:00 uur tot 22:00 uur

Ervaringen zijn er om gedeeld te worden

Larissa

Ik heb meerdere behandelingen “cupping” gehad en ben erg tevreden. Van begin tot eind een ontspanning die lang doorwerkt.